Raktárprogram változás - információk
2012-05-11 21:05:21
Mint ahogy arról rendszeresen beszámolunk, beszállítóink évről évre számtalan új típussal jelentkeznek, s ez arra sarkall bennünket is, hogy megújítsuk az ő választékukból kialakításra kerülő raktáprogramunkat. Legutóbb ezt 2010-ben tettük, most viszont újra elérkezettnek láttuk az időt erre, így május 16-tól, szerdától megváltozik, s egyben tovább bővül a raktárról elérhető típusok száma.
Az újonnan raktárra kerülő típusok mellett természetesen lesznek olyanok is, melyek kikerülnek a kínálatból - azok a típusok a készlet erejéig akciós áron érhetőek el. Honlapunkon az akció menüpontban megtalálható a most kifutóvá vált fogantyúk és fogasok listája és ára, - a listát naponta frissítjük.
 
A viszonteladó Partnereinknél kihelyezett bemutatófalak cseréje e hónapban már megkezdődik, hogy mielőbb mindenhol az aktuális kínálat legyen megtekinthető. Webáruházunkat a szükséges változtatások elvégzéséig nem lehet elérni, remélhetőleg 1-2 napon belül ismét elérhető lesz az összes raktári fogantyú és fogas kínálat.
 
Érdemes lesz visszalátogatni, hiszen a Rujzdesign, a Furnipart, a Giusti cégektől egyaránt bővül a raktári program, de emellett megjelennek a dán Millex cég design fogasai is a raktári kínálatban.
<< vissza