Partnereink küldték: ismét szép munkák a Styleformtól
2012-06-21 12:06:52
Többször is említettük azt az örök igazságot, hogy egy bútor karakterét a fogantyúk-fogasok határozzák meg, s bennünket is ez inspirál munkánk során. De ugyanez inspirálja a Styleform munkáit is, akik egyik legfrissebb munkájukról küldték a képeket.
A gardróbszekrény komoly kihívás: a nagy, egybefüggő felület miatt ugyanis sokszor komoran tud kinézni. Pont ezért is jó példát szolgáltat arra, hogy mennyire fontos a fogantyúválasztás - s nemcsak az ergonómia, hanem a látvány szemszögéből is.
A Rujzdesign 561.20-as bútorfogantyúja nemcsak fogásra kellemes, hanem látványra is. Egyszerű formája, egyenes vonalvezetése sokszor többet ad vissza, mint elsőra gondolhatnánk. Jelen esetben is: mind vízszintesen, mind függőlegesen karakteres fogantyúnak bizonyul.
Az 561.20-as fogantyú tovább erőssége a nagy méretválaszték: gombfogantyú verziója is létezik, a leghosszabb méret pedig a 960 mm-es furattávolság, melynek teljes hossza az egy métert is meghaladja (1060 mm.), így olyan bútoroknál is könnyű megtalálni a megfelelő méretet, ahol sokféle frontszélesség szerepel. Erre a bútorra alumínium felülettel került fel a típus, de rendelhető fényes-króm és szálcsiszolt felülettel is.
 
További információk és képek a bútorról Partnerünk, a Styleform oldalán: www.styleform.hu
<< vissza