Új termék kínálatunkban: dekorpanel a Rujzdesign-tól!
2012-11-13 13:11:26
A héten új termékkel bővítjük kínálatunkat, mellyel szebbé és elegánsabbá tehetjük otthoni, de akár irodai környezetünket is. A dekorpanel egyszerre szolgál dekorációs és funkcionális célt: 1 nagy fogassal és két kis akasztóval megváltoztatja annak a helységnek a hangulatát, kisugárzását, ahol kabátokat, táskákat tárolunk. A dekorpanel katalógus és a hozzá tartozó árlista már megtalálható a "letöltés" menüpontban! Bővebb informáicó itt, cikkünkben!
A panelek egyenként: 148 cm. magasak és 25 cm. szélesek. A dekorpanel kérhető tükörrel, tükörrel és azt részben takaró grafikával, illetve kérhető edzett üveggel, azt teljesen lefedő grafikával. A panelek előre kifúrásra kerülnek a három fogas felfogatásának helyén, a gyorsabb és egyszerűbb felhelyezés érdekében.
A panelek kombinációs lehetősége rendkívül nagy: tükör és matrica kombinációból 11 féle verzió érhető el, edzett üveg-matrica kombinációból pedig csaknem 100, közöttük olyan népszerű témakörök, mint gyermekrajzok, nonfiguratív elemek, vagy fotótémák: New York, Jazz,... Mindenki könnyen összeállthatja a saját kedvencét.
A dekorpanelek rendelhetőek külön is, de a fogasok helyén az üveg elő van fúrva. Természetesen a panel egyediségét a fogasok is fokozzák, hiszen a bennük található képben visszaköszön a panelen szereplő kép egy-egy markánsabb részlete. A kettő közötti összhang az, ami még inkább egyediséget és exkluzivitást sugároz.
A dekorpanelek hamarosan megtalálhatók lesznek legnagyobb viszonteladóinknál, a pontos lista miatt keressen bennünket.
 
Természetesen Bútorékszer Bemutatótermünkben már most megtekitnhető a dekorpanel: látogasson meg bennünket az V. kerület, Báthory u. 7. szám alatti bemutatótermünkben!
<< vissza