Új fogantyútípus a Furniparttól: bemutatkozik az EDGE!!!
2012-12-12 13:12:29
Bár a februári ZOW kiállításra ismét sok újdonsággal készül a Furnipart, azonban még idén lekerült a lepel legújabb alkotásukról. A találóan Edge névre keresztelt típus tervezője nem más, mint az ausztrál Adam Laws, aki 2012-ben a Malibu Curve típusával elnyerte a The Australian Design Award kitüntetést.
Segít megkülönböztetni a bútort...
Segít megkülönböztetni a bútort...
Adam Laws idén eddig két remek tervezéssel vonta magára a belsőépítészek, designerek figyelmét: először érkezett a Malibu Curve, amely meg sem állt egy rangos formatervezési díj elnyeréséig, mellette azonban megszületett a Maui is, amely új színt hozott a bemarható fogantyúk világába, hiszen egyszerre nyújt mélységben és vízszintben vizuális élményt. A Malibu és a Maui odavarázsolják bútorainkra az óceán hullámait, ellenben utóbbinál a látványért él- és frontmarással kell megdolgozni a felhelyezésnél. Az Edge szakít ezzel és úgy kínál három változatot, hogy a felszerelés percek kérdése.
Az Edge Straight és az Edge Round
Az Edge Straight és az Edge Round
Az Edge hullámok helyett azonban szárnyakat mintáz, az ergonómiáért a fogantyú szélén vastagított peremmel. Egyszerre könnyed és modern, amiről nehéz levenni a szemet. Három típusban rendelhető: a "Straight" decens, ellentmondást nem tűrő formája egyenesen áll ki az ajtókból, a "Round" lekerekítve puhít kissé a látványon, az "Urban" pedig az avantgarde formák kedvelőit csábítja merész kivágásaival.
Az Edge Urban merész formája
Az Edge Urban merész formája
Mindhárom típus anyaga alumínium, felülete pedig inox (szálcsiszolt). Három méretben rendelhetők: 40 mm.-es, 200 mm.-es és 350 mm.-es hosszúságban.
Az Edge már élőben is megtekitnhető mind csepeli telephelyünkön, mind pedig belvárosi bemutatótermünkben (www.bútorékszer.hu).
 
Árak és szállítási határidők kapcsán keressenek bennünket bizalommal.
<< vissza