Megnyitotta kapuit a ZOW!
2013-02-19 14:02:04
Örömmel jelentjük, hogy tegnap megnyitotta kapuit a ZOW kiállítás, amely Európa legnagyobb fa- és bútoripari kiállítása. Természetesen a jelentősebb gyártók mind képviseltetik magukat, hogy előrukkoljanak idei újdonságaikkal. Mind a dán Furnipart, mind pedig a szlovén Rujzdesign ezúttal is új bútorfogantyúkkal jelent meg, - mi pedig hamarosan beszámolunk róluk részletesen is!
A világ fa- és bútoripara ismét Bad Salzuflen-re figyel, hiszen az észak-németországi városka kiállítási területe ad helyet Európa legnagyobb és legrangosabb szakmai kiállításának. 3 napon keresztül lehetőség nyílik megismerni az idei trendeket, fejlesztéseket, innovációs eredményeket, melyek könnyebbé és szebbé tehetik bútorainkat, környezetünket, akár otthon, akár pedig irodai szinten.
490 kiállító és több tízezer látogató találkozása történik meg itt három nap alatt - s természetesen az általunk képviselt cégek is itt mutatják be azokat a fejlesztéseiket, új típusaikat, melyek az elkövetkezendő időszakban jó eséllyel újabb zászlóshajókká válnak: új fogantyúk, fogantyúprofilok és fogasok kerülnek bemutatásra a nagyközönségnek. A tavalyi év után idén is igyekszünk első kézből beszámolni a kiállításon leleplezett új termékekről, - melyek természetesen hamarosan élőben is megtekinthetőek lesznek csepeli telephelyünkön, valamint belvárosi Bútorékszer bemutatótermünkben. Addig is tartson velünk, tekintsük át az újdonságokat részletesen! 
<< vissza