Furnipart fogantyú újdonságok - 3. rész
2013-04-04 11:04:09
A gombfogantyúk és az egy méretben rendelkezésre álló új bútorfogantyú fogantyú típusok után mi más is lehetne terítéken, mint a profilfogantyúk, azaz azok, amelyeket a bútorok élébe vagy frontjába lehet bemarni.
Az első típus az Opus, azaz mű, alkotás. Tervezője Jacob Kamper, ami már eleve garancia a sikerére, de a látvány önmagáért beszél. A kiszélesedő megfogható rész nemcsak karakteressé teszi, de kellemes fogást biztosít.Az egyetlen hibája, hogy ez a típus mindösszesen egy méretben készül, 130 mm. hosszúságban, igaz, formájának, alakjának köszönhetően akár 60 cm-es vagy szélesebb ajtón is jól mutat - inox felületben érhető el.
A Furnipart névadásai mindig találóak és ezúttal sincs ez másképp. A Wall, azaz fal névre keresztelt új típus a klasszikus profil fogantyúkhoz tartozik, diszkréten emeli a bútorok és a szoba fényét, emellett pedig rendkívül praktikus is. Méretválasztéka széles, egészen 1196 mm-ig terjed - inox, azaz szálcsiszolt felületben rendelhető.
A harmadik, s egyben a 2013-as kollekció utolsó új fogantyúprofil típusa a Cover. Diszkréten megbújva biztosítja a találkozást az ujjak és bútorfrontok között, védve ez utóbbit az igénybevételtől. Inox felületben kerül gyártásra, egészen 1195 mm-es teljes hosszig.
A FURNIPART 2013-as új kiegészítő katalógusa már megtalálható a letöltés menüpontban, csakúgy, mint a hozzá tartozó Furnipart extra árlista is.
<< vissza