Az Interzum árnyékában - új Rujzdesign fogantyú típusok!
2013-04-15 12:04:01
Bár még egy hónap hátra van a Kölnben megrendezésre kerülő, Európa legnagyobb bútoripari és belsőépítészeti kiállításának, az Interzum-nak a megnyitójáig, a szlovén Rujzdesign cég azonban már leleplezte a bemutatásra kerülő újdonságait. Sőt: egy részük élőben már meg is tekinthető telephelyünkön kiállítva, de a többi típus is hamarosan megérkezik hozzánk. Tekintsük át az újdonságokat!
Az 590-es fogantyú sorozat
Az 590-es fogantyú sorozat
Az 590-es fogantyú sorozat

A Rujzdesign 590-es sorozatú bútorfogantyúja hiánypótló formával bír, hiszen a klasszikus kavics alakzatot adja vissza.

Három különböző méretben kerül gyártásra, ebből kettő gomb fogantyúként funkcionál, 3, illetve 5 cm. hosszal, míg a leghosszabb pedig 12,5 cm-es hosszal bír.

A kavics alakú forma lehetőséget ad a játékra, hiszen állítva és fektetve is felhelyezhetőek, s egymás mellé kerülve újabb és újabb lehetőségek nyílnak. Matt-króm, fényes-króm és ezüst-inox felületekkel kerülnek gyártásra.

 

Az 589-es fogantyú sorozat
Az 589-es fogantyú sorozat
Az 589-es fogantyú sorozat
Az 589-es sorozat egy Swarowski kristállyal díszített fogantyú, amelyhez gomb fogantyú is tervezésre került, ugyanazokkal az ívekkel, formavilággal, így teljesen jó választás lehet szélesebb és keskenyebb elemekből álló bútorokra egyaránt.
 
A képen MS Patina felülettel láthatóak, ezen kívül még fényes-króm és matt króm felülettel érhető el. A furattávolság 128 mm., teljes hossza 140 mm., míg a gomb fogantyú 26 mm. széles.
Az 591-es fogantyú sorozat
Az 591-es fogantyú sorozat
Az 591-es fogantyú sorozat

Szintén a hiánypótlás irányába mutat az 591-es típus, amely egy modern vonalvezetésű bőrfogantyú. A bőr bútorfogantyúk piaca az utóbbi időben háttérbe szorult, mind több gyártó szűkítette vagy teljesen leállította kínálatát az elmúlt években - szerencsére a Rujzdesign mindvégig kitartott mellettük. A szlovén gyártó már tavaly is bővítette kínálatát, idén azonban két új bőrfogantyú kerül rá a palettára. Az 591-es típusnál külön öröm, hogy hozzá tartozó gombfogantyú is rendelkezésre áll a vékonyabb ajtókra, fiókokra.

Az 592-es fogantyú sorozat
Az 592-es fogantyú sorozat
Az 592-es fogantyú sorozat
Az 592-es bőrfogantyú egyszerre elegáns és trendi, hiszen olyan bőrök kerülnek alkalmazásra a két talprész között, amelyek kivételes egyediséget adnak magának a bútornak és a környezetének is.
Mint az a képeken is látható, az 592-es sorozat igazán sokoldalú darab. Ha kell, akkor klasszikus, elegáns, ha kell, akkor pedig modern és fiatalosan trendi - nem nehéz megjósolni a sikerét.
<< vissza