Interzum - Rujzdesign
2013-05-30 10:05:55
A szlovén Rujzdesign cég az elmúlt két évben kevesebb új típussal jelent meg, melynek oka új gyártóüzemük építése volt. A régi telephelytől mintegy 60 kilométerre fekvő üzem már teljesen elkészült és megkezdte a termelést, 1-2 hónapon belül pedig elérheti kapacitásának 100 százalékát. Erre szükségük is lesz, hiszen a Rujzdesign a napi közel 20.000 darab legyártott fogantyúval Európa egyik legjelentősebb gyártója, ráadásul azon kevés gyártók egyike, akinek termékei teljes egészében az öreg kontinensen készülnek. Természetesen azért idén is érkeztek új típusok...
Az új típusok mind-mind megtalálhatóak az új, 2013-as katalógusban, mely már honlapunkon is elérhető a kiállítás óta.
 
A legizgalmasabb típusokat-változásokat három nagyobb csoportba lehet sorolni:
 
- a Swarowsky-kirstályos fogantyúk kínálata, amely ezidáig nem volt a cégnek,melyek több felülettel is rendelhetőek (patina, króm, matt-króm, ezüst-inox)
 
- a bőrfogantyúk, amelyek szinte már teljesen eltűntek a piacról és a Rujzdesign nemcsak kitartott mellettük, hanem mindig újabb és újabb típusokat fejlesztett. A farmer-anyaggal is készülő típus pedig egészen új dimenzióba helyezheti a felhasználásukat.
- a gyermekbútorokra készített fogantyúk kínálata, amely már rég nem változott de most egyből több típussal is bővült a repertoár, még számjegyekkel is, amelyek szintén tetszőleges színekben kérhetők.
A RUJZDESIGN cég 2013-as katalógusa elérhető/megtekinthető a letöltés rovatban!
<< vissza