Tegye fogantyúját a bútorra! Fogantyú-bútorszimulátor a Furniparttól!
2013-06-14 10:06:54
A bútorfogantyúk kiválasztása sokszor nehéz. Mi az Artouch Kft.-nél arra törekedtünk az indulás óta eltelt 5 évben, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár ergonómiáról, látványról, praktikumról. A bemutatótermek felkeresését talán nem tudjuk és nem is érdemes megspórolni a jövőben sem, de most mégis egyszerűbbé, gyorsabbá válhat a döntés: a dán Furnipart cég honlapján elindult "customizer" megoldással, ami a honlapon szinte azonnal megmutatja egy adott bútoron a kiválasztott fogantyút.
A Furnipart cég honlapján egyelőre kétféle bútor-típus között választhatunk: konyha és fürdőszoba-bútor áll rendelkezésre. Ezt követően választhatunk frontszínt, marást: mindkét bútor jelenleg 5 különböző frontfelülettel jeleníthető meg: magasfényű fehér, fekete, piros, illetve matt faerezett valamint fehér, klasszikus marású frontokkal.
Ha kiválasztottuk a bútor típust és a frontok színét, már csak a kedvenc típusainkat kell alul kiválasztani. A Furnipart cég hatalmas választéka miatt a teljes szortiment még nem elérhető, jelenleg a legújabb típusok azok, amelyek "felhelyezhetők" a bútor frontjaira. A fogantyúk itt is kategóriákra vannak bontva: külön találhatók a gombfogantyúk, a bemarható profilfogantyúk, megint külön azok, amelyekből csak egy méret létezik és külön a több hosszúságú típusok. További pozitívum, hogy szerepelnek króm és inox, azaz szálcsiszolt felületek is a választékban. 

A Furnipart cég fogantyú-bútorszimulátora az alábbi linken érhető el:

http://www.furnipart.dk/customizer/?nav=3

 

A fogantyúk felhelyezése után ráközelíthetünk a bútorra és a fogantyúra. Érdemes kiemelni még azt a funkciót is, hogy egyetlen gombnyomással a kész "képet" pdf formátumban e-mailben elküldhetjük ismerőseinknek.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk hozzá, reméljük sikerül könnyebben elképzelni az extravagáns Furnipart típusokat otthonában.

<< vissza