Két új Rujzdesign fogastípus a raktári kínálatban!
2013-08-05 14:08:14
Örömmel jelezzük, hogy a piaci igényeknek megfelelően a tavaly alaposan megújított fogas-kínálatunkat még tovább bővítettük. A felmerülő igények kapcsán ezúttal már fekete és patina felületben is találhatóak fogasok kínálatunkban - raktárról, azonnal. Ismerje meg Ön is a két új fogast!
Az első típus egy igazán modern, letisztult formavilágú típus - a két akasztó rész egyszerre távolodik a bútorlaptól/faltól és emelkedik felfelé a jobb ergonómia érdekében. A letisztult formavilág matt fekete felülettel ideálissá teszi irodai környezetben, előszobákban, várókban. A szlovén Rujzdesign cégtől pedig nemcsak a magas minőséget szokhattuk meg, hanem a praktikus szerelést és ötleteket is: a FON2045-ös típust is gyerekjáték felszerelni, mivel - hasonlóan a többi típusukhoz - az általuk szabadalmaztatott módon szemből szerelhető.
A FON2045 azonban a kontrasztok típusa is tud lenni: modern formája a Rujzdesign cég patina felületével izgalmas látványt nyújt. A FON2045 fekete és MS patina felülettel érhető el raktárról - már a mai naptól is.
A másik, raktári programunkban megjelenő új típus a FON2053-as, amely egy klasszikusabb forma, mégis kilóg a szürke kínálatból, azaz tökéletesen beleillik egyedi fogas-kínálatunkba. A FON2053-as MS Patina felülettel rendelhető.

Mindkét típus megtalálható a letöltés menüpontban szereplő árlistában, valamint webáruházunkban is.

 

 

<< vissza