Furnipart újdonságok a Sicam kiállításról
2013-10-31 15:10:35
A jövő évi új tervezésű fogantyú típusok előhírnökei voltak azok a modellek, amelyek már most napvilágot láttak és amelyekkel a nagyérdemű közönség közelről is megismerkedhetett. A februári ZOW kiállításon természetesen a teljes 2014-es paletta megjelenik majd, de addig is ezzel a 3 új típussal vigasztalódhatunk - melyek természetesen már rendelhetők is!
Az első új fogantyú modell a Hide. Megoldásában nem hoz újat, hiszen hasonló kialakítású fogantyú már eddig is szerepelt kínálatunkban, a Hide erőssége azonban a mérete, hiszen széles ajtófrontokon mutat igazán, - egy új felülettel, a homokfújt-inox felülettel rendelhető.
Sokkal izgalmasabb formavilágú típus a Primo, amely mindhárom dimenziót nagyszerűen használja a látvány és az összhatás elérése céljából, remek arányai mellett a könnyű szerelhetőség is a típus erőssége. Méretválasztéka szinte minden igényt kielégít: 289 mm-es hosszúságtól 1189 mm-es hosszúságig számtalan méret rendelkezésre áll belőle - inox felülettel rendelhető. Tervezője a díjnyertes ausztrál formatervező, Adam Laws.
A harmadik új, bemutatásra került típus a Bow, amely egyből két méretben is készül; így lett Bow200 és Bow350 a két típus neve, ahol is a számok a fogantyúk teljes hosszát jelentik.
A 200-as kerekded formája mellett a 350-es elnyújtottnak és elegánsabbnak hat, de ennek ellenére a két típus egymással is harmonizál, így szélesebb ajtófrontokra a 350 mm-es hosszúságú mellé bátran rakható a vele összhangban lévő 200 mm-es verzió. Mindkét méret elérhető fényes króm és inox felületben is. A BOW modellek szintén Adam Laws munkáját dícsérik.
Adam Laws - formák álmodója
Adam Laws - formák álmodója
Ez a három új fogantyútípus kellőképpen felfokozta az izgalmakat és nem túlzás azt állítani, hogy már sokan kíváncsiak a teljes 2014-es kollekcióra. Természetesen a ZOW kiállításról - mint eddig minden évben - jövőre is első kézből mutatjuk be a legújabb modelleket. De ne feledje: a most leleplezett 3 új modell már rendelhető!
<< vissza