Furnipart: bemutatkozik a 2014-es fogantyúkollekció
2014-02-13 09:02:09
Már tavaly októberben lehullt a lepel néhány újdonságról, mi több: már az utolsó két hónapban sikeresen felkerülhettek hazai konyhabútorokra és nappali bútorokra. Adam Laws Bow és Primo munkája kedvező fogadtatásra talált és örülünk, hogy már a múlt évben is széppé, egyedivé tehették a bútorokat. Most még tovább bővül a lehetőség: bemutatjuk a többi, 2014-es modellt!
A Furnipart cég katalógusának tagozódása a már két éve elkezdett szelektálás szerint került kialakításra. Először a "single", azaz a csak egy méretben elérhető fogantyúk kínálatát tekinthetük meg, - azon belül pedig a 2014-es új fogantyúk rögtön az elején szerepelnek.
 
Közülük az első a Velvet, amely anyagát tekintve nem bársony, mint az a fantázianeve sugallja, ellenben hajlításaival, kecsességével pont az a finomságot hivatott utánozni. A bársonyos élek közel 17 centiméteres hosszban futnak végig, a fogantyú pedig kétféle felületben rendelhető: fényes króm és inox változatban. Tervezője Hans Sandgren, akinek neve már garancia arra,  hogy a bútorra kerülve sajátos látványban lesz részünk.
<< vissza