Új gomb fogantyúk a Furnipart 2014-es kínálatából
2014-06-27 11:06:46
Bár idén csak két új gomb fogantyú jelent meg a kínálatban, ne felejtsük el, hogy az elmúlt két évben számtalan új modellel bővült a kínálat, amely így mára kifejezetten szélesnek mondható csaknem minden forma tekintetében.
Essék szó először a "Csokoládéról", amely szinte a katalógus megjelenésével egyidejűleg sokak kedvencévé vált itthon is, amit a megrendelések bizonyítanak. A titok? Az egyedi forma, a jól eltalált arányok, a már megszokott magas minőség és az különleges látvány, ami talán valamennyi típusát jellemzi a dán gyártónak. A Chocolate átmérője 24 mm., magassága 26 mm., fényes króm és inox felületben is rendelhető. A siker pedig garantált bármilyen bútoron és bármilyen helységben.
A másik új gomb fogantyú a Banister, ami a nevéhez hasonlóan korlátoszlopot formáz. Átmérője 33 mm., magassága pedig elég jelentős, 43 mm. Gomb fogantyú létére egy hangsúlyos, karakteres formát képvisel, - csak inox felületben kerül gyártásra. Érdemes kiemelni, hogy a remek forma nem a véletlen műve ezúttal sem: tervezője Jesper K. Thomsen, aminek a nevéhez számtalan nagy sikert elért bútorfogantyú terve kötődik már.
<< vissza