Változás a porcelánfogantyú-kínálatunkban!
2014-08-25 13:08:51
Mint az az új árlistánkból is kitűnik, változás történt a raktári kínálatunkban a porcelánfogantyúk családján belül.
Két típus esetében színváltoztatás történt a porcelánra rákerülő dekorokban olasz beszállító Partnerünknél, s mivel az új színeket mi nem találtuk harmonikusnak, ezért ezeket a típusokat nem tartjuk tovább a jövőben. A két kieső típus helyére két új típust választottunk be a kínálatból, melyekre az elmúlt időszakban már igény mutatkozott.
Az első az FGM70-es kóddal kezdődő fogantyú, mely egy sötét-bronzbarna, nonfiguratív dekorral bír, melyhez a hozzá színben tökéletesen társuló bronz foglalatot választottuk. A típus hamarosan elérhető, rendelhető lesz webáruházunkban is. Természetesen a hozzá tartozó, ugyanazon dekorral ellátott és ugyanazzal a foglalattal készített gomb fogantyú is rendelkezésre áll, a fogantyú furattávolsága 96 mm., a gomb fogantyú átmérője pedig 30 mm., - már mindkettő típus raktáron van és rendelhető.
A másik új típus szintén egy nonfiguratív mintával rendelkezik, azonban ez - ha lehet - még elegánsabb az előzőnél: az ezüstös csillogással végigfutó dekor egyszerre kölcsönöz elegáns, nemes megjelenést és időtlen bájt. Az FGM80-as kóddal kezdődő porcelánfogantyút a hozzá talán legjobban illő, antik-ezüst foglalattal tartjuk raktáron, s természetesen ennél a típusnál is rendelkezésre áll a hozzá tartozó gomb fogantyúja is, melynek átmérője 30 mm, s amely ideális lehet keskenyebb fiókajtókra.
<< vissza