Sicam 2014: újdonságok Olaszországból
2014-10-10 14:10:56
Tavaly felkerült a térképünkre a piciny itáliai városka, Pordenone is, hiszen dán beszállítónk, a Furnipart szakított eddigi hagyományával és már ott bemutatott pár típust a következő évi újdonságaiból. Idén sem lesz ez másképpen, így a jövő héten lehull a lepel 5 különböző 2015-ös bútorfogantyú típusról!
Bár az igazi nagyágyúk, a legmeghökkentőbb formavilágú új típusok továbbra is hagyományosan az évet nyitó és egyben legnagyobb faipari kiállításra, a németországi ZOW-re maradnak, azért már tavaly is lehullott a lepel néhány új, idei modellről Pordenonéban. A Sicam kiállításon idén is folytatódik ez a hagyomány és igyekszünk első kézből beszámolni az újdonságokról, - ahogyan azt az elmúlt években eddig is tettük.
Érdemes lesz tehát a jövő héten is meglátogatni bennünket: honlapunkon és facebook oldalunkon ismét elsőként lehet majd megtekinteni az új, jövő évi  modelleket, - a Furnipart cég legalább 5 új, 2015-ös típust mutat be, de jó eséllyel a Rujzdesign is meglepheti a piacot pár jövő évi bútorfogantyúval, fogassal vagy új kiegészítőkkel, dacára az idén történt rengeteg fejlesztésüknek.
<< vissza