ÜDVÖZLI ÖNT HONLAPJÁN AZ ARTOUCH KFT.!
2014-06-16 11:07:36

ARTOUCH - ART, mint művészet és TOUCH, mint érintés. Két szó, amely együtt jelenti azt a filozófiát, melyet cégünk képvisel a bútorkiegészítők és bútorfogantyúk terén.

Örömmel tölt el bennünket, hogy 2008 eleje óta mind többen és többen ismerik fel a választás lehetőségét, hiszen ahogy szlogenünk fordítása is mondja: a választás az Ön kezében. Hisszük, hogy egyre szélesebb igény merül fel olyan bútorkiegészítők, bútorfogantyúk és fogasok iránt, amelyek mind megjelenésükkel, mind minőségükkel kiemelkednek a megszokott szürke kínálatból.
Ha a bútor a lakás dísze, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a bútor dísze maga a fogantyú. Egy bútor olyan alkotás és látvány, amelynek összképét és kényelmes használatát pont ezek a termékek adhatják meg, avagy ronthatják el. Büszkék vagyunk arra, hogy három olyan prémium gyártó termékeit kínálhatjuk - s ebből kettőt kizárólagos, teljes körű képviselettel -, amelyek a bútorfogantyúk tervezésének és gyártásának legfelsőbb szintjét jelentik.
A RUJZDESIGN termékek cégünk kínálatának meghatározó részét képezik. A szlovén gyártó termékkínálata rendkívül színes: bútorfogantyúik mellett fogasok, asztallábak, bútorlábak, konzolok, dekorpanelek és egyéb konyhai kiegészítől is szerepelnek. A Rujzdesign termékek rangjára és megítélésére a legjobb példa, hogy több bútorfogantyújuk tervezésében a világhírű olasz Pininfarina Stúdió is közreműködött. Érdemes megtekinteni katalógusukat a letöltés menüpont alatt, hiszen számtalan ötletet meríthetünk belőle.
A dán Furnipart cég neve nemcsak a belépőt jelenti a legmagasabb osztályba, hanem a birtoklását is a legújabb designnal tervezett fogantyúknak. A "mindmade design" úgy adja vissza a minimalista stílust, hogy közben maximálisan odafigyel az ergonómiai kihívásokra és az egyediségre. Neves formatervezők díjnyertes alkotásai - a legmagasabb szinten. 
Az antik bútorok kedvelői is megtalálják számításukat, hiszen a kínálatunkban szereplő porcelánfogantyúk a legnevesebb készítőtől, Olaszországból érkeznek. A GIUSTI fogantyúk dekorbetéteinek éles rajzolata valamint a kiváló, aprólékos megmunkálás és illesztés rögtön elárulja a származást és a minőséget.

 

Kínálatunk tehát három olyan cég termékeit öleli fel, amely a minőség, az innováció, az egyediség és emellett a környezetvédelem terén is értéket teremt a felhasználók számára - ez az inspiráló tudat vezérel bennünket munkánk során.
 

Legyen Ön akár gyártó, belsőépítész, mérnöki tervező iroda, asztalos szakember vagy otthonát szépíteni szándékozó végső felhasználó, ne feledje: a megoldás az Ön kezében van!

 

Bízunk benne, hogy a termékek elnyerik tetszését s hogy honlapunkat rendszeresen felkeresi majd az újabb és újabb termékek kapcsán!
<< vissza